¡Empezamos el HT20!

apartment buildings against sky
Photo by Pixabay on Pexels.com

Ahora empieza un nuevo año  y vas a aprender mucho español.

Nu börjar ett nytt år och du kommer att lära dig mycket spanska!

Publicerat av

espanolengotland

Jag undervisar i spanska i åk 6-9 på Högbyskolan (Gotland) Under åtta år har jag bott, studerat och arbetat i Madrid, jag även tidigare bott och arbetat på Gran Canaria och Mallorca. Spanskan använder jag mig av dagligen, inte bara i mitt arbete med mina elever utan också i mitt hem med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s